Neem gerust contact op, ik help graag!

Om een afspraak te maken kun je telefonisch of via het contactformulier contact opnemen.

Bedankt! Je bericht is ontvangen.
Oeps, er ging iets verkeerd tijdens het verzenden.
Veelgestelde vragen

Kan je iets niet vinden?

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen. Mocht je geen antwoord op je vraag kunnen vinden neem dan contact op.

Hoe maak ik een afspraak?

Voor een 1e afspraak wil ik even van je horen, waarom je een afspraak wilt maken. In sommige gevallen besluit ik toch om nog iets meer tijd in te plannen of een vragenlijst toe te sturen. Daarom vind ik het fijn om eerst even telefonisch contact te hebben.

Werkt acupunctuur alleen als je erin gelooft?

Nee, dit is een fabeltje. Je hoeft niet in acupunctuur te geloven, maar je moet het wel over je heen laten komen om het een kans te geven. Als je hier eigenlijk niet wilt zijn, zul je onbewust de behandeling tegen werken en het lichaam op slot zetten.

Hoe ziet de ondersteuning bij kanker eruit?

De ondersteuning bij kanker hangt af van de fase waarin je zit tijdens de behandelingen. Zit je volop in je behandelingen dan zal ik voorzichtiger moeten zijn met het ondersteunen. Zowel de acupunctuur als de massage moeten energie en/of ontspanning geven, maar geen energie kosten. Tijdens de chemotherapie/bestraling/ immunotherapie zullen de naaldjes vaak korter blijven zitten en zullen het minder naaldjes zijn, dan bij iemand die verder in het traject is of andere klachten heeft. Ook de massage duurt doorgaans korter en vindt niet plaats in het aangedane gebied, mits de arts daar toestemming voor geeft.

Kan acupunctuur mij helpen?

Alles wat echter stuk is, kan niet worden gemaakt. Door het deel aan spreken wat nog werkt en dit te stimuleren kunnen veel klachten verminderen en in het geheel verdwijnen. Om te weten of acupunctuur voor je werkt, moet je het wel een kans geven. Na 5 behandelingen moet er merkbaar wat gebeuren, anders is dit niet de juiste behandeling voor jou. Er is meer mogelijk dan je denkt, dus bij vragen kun je altijd contact opnemen.

Doe je bij iedere behandeling hetzelfde?

Nee, ik kijk iedere keer weer waar jij behoefte aan hebt. Vaak combineer ik mijn behandelingen. Zo behandel ik bij migraine/hoofdpijnklachten de triggerpoints in het gebied en gebruik ik daarnaast nog acupunctuur. Het zwaartepunt van de behandeling wordt bepaald door de oorzaak van de klacht.

Waar is de praktijk gelegen?

De praktijk zit in Krommenie op de Mercuriusstraat 3. De praktijk is op de begane grond, maar om binnen te komen moet je een grotere stap kunnen nemen. Mocht het niet mogelijk zijn om naar de praktijk te komen, dan kan ik in overleg ook op huisbezoek komen.